top of page

Ta ut en ny Riktning

När medarbetare växer, utvecklas högst troligt också organisationen. Detta bidrar till att verksamheten kan möta utmaningar på ett vist och eftertänksamt sätt.

Ibland kör verksamheter fast. Fastnar i gamla rutiner eller så omfattande arbete att tiden för glädje, kreativitet och framåtsträvande inte får det utrymme de så väl förtjänar.

 

Tiden räcker helt enkelt inte till för det som skulle kunna betraktas som verkligt viktigt.

 

I situationer liknande denna kan det vara avgörande att ta ut en ny Riktning.

Tänk om den Riktning ni väljer börjar styra ert agerande precis dit ni önskar. 

Tänk om den Riktning ni tar ut är grunden till era viktigaste beslut. 

Tänk om er Riktning ger ett ökat fokus på det som är mest angeläget i er verksamhet.

 

Riktningen utgör då era prioriteringar. Ni kan rikta all er kraft, fokus och resurser på det som hjälper er att växa i framgång, vad än framgång har för innebörd för er.

Om Jan-Eirik Johansen

Året var 2008 och Jan-Eirik valde en helt ny riktning när han beslutade sig för att lämna en framgångsrik affärskarriär inom försäkringsbranschen i Stockholm för att förverkliga en livsdröm.

 

Sedan 2008 driver han sin verksamhet Riktning tillsammans med Björkede konferens i vackra Hälsingland. Jan-Eirik har sitt ursprung i Kirkenes i nordligaste Norge dit han gärna återvänder med sin familj för rekreation och inhämtande av inspiration.

Jan-Eirik har årtionden av ledarerfarenhet. Utifrån hans vetgiriga och nyfikna förhållningssätt har han parallellt med olika kvalificerade chefsuppdrag förkovrat sig, vidareutvecklat sitt eget ledarskap och deltagit i ett brett spektrum av ledarprogram under sin karriär.

I Riktning arbetar Jan-Eirik  som internationellt certifierad mental coach, team- och ledarutvecklare. Han erbjuder också skräddarsydda föredrag och inspirationstal.

 

Jan-Eiriks gedigna erfarenhet inom konsten att leda, strategi, försäljning, paketering i riktning gentemot hållbar tillväxt, i kombination med hans till synes outsinliga energi, gör honom till en resurs för företag, organisationer och idrottsutövare som strävar efter att växa och uppnå än bättre resultat. Jan-Eirik har också gjort en personlig resa som gör honom mycket trovärdig i upplevelsen att framgång handlar om en rörelse inifrån och ut och att sätta sig i denna rörelse öppnar vägar till välbefinnande.

Inget av detta sker enbart i tanke och ord utan genom verklig handling.

bottom of page