top of page

Några av våra kunder upplevde

Ledarprogrammet – Choose2Lead

”En värdefull och givande utbildning!"

 

"Mina förväntningar var att utvecklas som ledare, framför allt att förbättra hur jag får med mig andra människor och får dem att växa, vilket bl a inkluderade aspekter som att bli bättre på att kommunicera och lyssna, bli bättre på att delegera och engagera, ökat mod hos mig själv och ökad tro på mig själv. Dessa förväntningar tillgodosågs och överträffades, genom det fokus som utbildningen lade på mig som ledare.”

 

"Ledarprogrammet har ökat min förståelse för mig själv, hur jag reagerar och agerar samt vad jag bör förstärka/reducera i kommunikationen med andra människor. Det har bidragit till ökad förståelse för vikten av de val jag gör och att det är jag som styr dessa val. Det har också hjälpt mig att, i större utsträckning än tidigare, på rätt sätt ta ansvar för mig själv, mina tankar/bilder och beteenden. "Arbetet" utifrån ledarprogrammet har ökat min självkänsla och mitt mod, och det stärker arbetet med att kontinuerligt jobba  vidare med detta” Jag känner även en större tacksamhet och glädje för det jag har, de möten jag får vara med om och det jag själv kan välja att göra.”

/Kristina

 

"Vårt HR nätverk träffades på Björkede i syfte att lära känna varandra och skapa en form för vårt nätverk. Miljön var väldigt välkomnande och rofylld och tillsammans med Jan-Eiriks genuina och engagerande värdskap hade vi utmärka förutsättningar för bra samtal."
/ Maria, Hudiksvall kommun

Föredrag och Inspirationstal

Vid en av Jan-Eiriks föreläsningar var temat ”Vad är det som gör skillnaden”. På ett mycket proffsigt och lustfyllt sätt gav han deltagarna mentala nycklar och verktyg som var väl anpassade utifrån gruppens behov. Efter föreläsningen har de jobbat på att förstärka självkänslan, att lyfta fram bra saker om sig själva och att ständigt träna på att utveckla individens personliga styrkor. Bowlingdamerna gick sedan från division 1 till Allsvenskan, vilket var väldigt häftigt.

Maggan Snäll, Utbildningskonsulent

SISU Idrottsutbildarna

Inspirationstal

 

”Jan-Eirik har vid två tillfällen inspirationstalat för en grupp på 50 personer hos oss. Vid båda föredragen hittade Jan-Eirik direkt helt rätt ingång på temat gemensamma mål och nyttan av att jobba i grupp. Med sitt engagemang och humoristiska touch kombinerat med seriositet lyckades Jan-Eirik mycket väl med att få var och en av oss att förstå vikten av det personliga ansvaret för att gruppen ska lyckas. Ett konkret resultat av hans föreläsningar är att vi numera inte pratar om ”man”. Vi har definitivt uppmärksammat vikten av det individuella ansvaret som konkret t ex handlar om hur jag prioriterar min arbetstid för att uppnå gemensamma mål. Vi har också skapat en samsyn kring viktiga verksamhetsprioriteringar.”

/Göran, Verksamhetsledare

 

 

Teambuilding

 

”Jag har engagerat Jan-Eirik i flera olika sammanhang, bl a har han haft teambuilding för vår ledningsgrupp under två fantastiska dagar på Björkede som kombinerades med individuell coachning."

 

"Jan-Eirik är otroligt öppen och bjuder på sig själv. Vid ankomsten har Jan-Eirik en personlig presentation och rundvandring för att vi ska få välja rum och vi uppmuntras att känna oss som hemma – vilket han verkligen lyckas med!"

"Som coach är Jan-Erik engagerad! Han är fenomenal på att lyhört lyssna in, förstå och analysera individuella behov och var gruppen befinner sig och att anpassar sedan dialogen och konkreta verktyg utifrån individens och gruppens mognad. Det är långt ifrån alla som man känner ett sånt engagemang ifrån. Till exempel medverkar Jan-Eirik vid middagarna om gruppen vill. Han är också så positiv och generös med att bjuda på sin egna erfarenheter och sin egen sårbarhet. Hela kombinationen är helt enkelt perfekt - att som grupp få vara själv på Björkede är verkligen lyxigt, så skönt att inte bli distraherad av annat brus utan omfamnas av hemma hos känsla och en synnerligen kreativ miljö.”

/Lena, VD

Grupputveckling


"Vår vistelse hos dig överträffade vida mina förväntningar. Hela paketet med huset, maten och med dig som coach gjorde att jag mådde väldigt bra när jag lämnade Björkede. Med dig som vägledare vid samtalen känner jag att vi kom längre som grupp än vi gjort på egen hand."
Tack/Kristoffer

Björkede herrgård

" Vi valde rätt plats för vårt arbete. Vilka samtal som uppstod! Den enastående miljön hjälpte oss att komma till insikt och besluta om nästa steg. Vi rekommenderar Björkede till att alla arbetsgrupper som vill komma vidare!"

Fredrik, Ledarskapsutvecklare

"Jag var på Björkede i två dagar för teambuilding med den nya ledningsgruppen. Jag sov i ett rum som hette harmoni och det är precis det som genomsyrar hela Björkede."
Mycket trevligt!"

/ Ehrling

 

bottom of page